Retur- og fortrydelsesret

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på www.silkegroent.dk.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

a) har modtaget din vare
b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelsen af din ordre give os besked om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives på e-mail til kontakt@silkegroent.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Retur & Bytte

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du betaler selv udgifterne i forbindelse med returnering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Ikke afhentede pakker

Pakker der ikke afhentes inden for 14 dage i den ønskede pakkeshop sendes automatisk retur til Silkegrønt.

At lade pakken gå uafhentet retur betragtes IKKE som en fortrydelse af købet, førend kunden har kontaktet Silkegrønt pr. mail. I tilfælde af fortrydelse af købet afholdes udgifter til returnering af uafhentede pakker af kunden (gældende retursats 49 kr.). Det vil blive modregnet det refunderede beløb.