Velkommen til Silkegrønt

Hos Silkegrønt kan du opleve en helt ny generation af naturtro kunstige blomster og planter i den bedste kvalitet. Alt i kunstige blomster og planter, brugskunst, materialer mm. Vi hjælper også private og virksomheder med at indrette og sætte blomster sammen, så de passer til netop dig. Ingen opgaver er for store eller for små. Besøg vores flotte butik og showroom i Sorø.

Silkegrønt - Elmebjergvej 27A, 4180 Sorø

Den alternative planteskole

Silkegrønt er en oplevelse udover det sædvanlige. Hos den alternative planteskole har vi Danmarks største udvalg af kunstige blomster og planter fordelt på vores hyggelige gårdbutik og flotte showroom. Vores sortiment er af højeste kvalitet og vi gør meget ud af at alt er så naturtro, som muligt. Besøg Silkegrønt og få øjnene op for en helt ny generation af kunstige blomster og planter, og kom helt tæt på... Vi har skabt et univers, der skal inspirere og imponere vores gæster, og vi hjælper både private og virksomheder med at finde de helt rette løsninger.

Vi har eksisteret siden 1996 og er idag en familievirksomhed, drevet primært af frivillige og folk, der brænder for faget. Derfor yder vi en ekstraordinær service baseret på engagement og faglig stolthed overfor vores kunder. Det er vigtig for os, at vores kunder får en god oplevelse hos os og derfor har vi også gjort meget ud af, at skabe nogle hyggelige og behagelige rammer.

Vi har mange års erfaring indenfor udsmyknings- og specialopgaver. Vi har blandt andet lavet blomsterkreationer for Frederiksborg Slot, dekoreret caféer, restauranter, skoler, plejehjem, butikker, kontorer, showrooms, private hjem mm. Desuden har vi også leveret blomster til diverse tv- og filmproduktioner, som Den Store Bagedyst, Lærkevej, Borgen, Anna Phil mm. Ingen opgaver er for store eller små og alle er velkommen hos Silkegrønt. Vi glæder os til at se dig.

Silkegrønt - Elmebjergvej 27A, 4180 Sorø

Følg os på Instagram