Turen går til Silkegrønt

Er I en gruppe og kunne I tænke jer, at besøge Silkegrønt?

Det kan I opleve

Kom og oplev Danmarks største specialbutik for kunstige blomster og planter i naturskønne omgivelser på en gammel hyggelig gård. Her kan I opleve naturtro silkeblomster i den højeste kvalitet, kunstige planter og træer, brugskunst og masser af smukke dekorationer. Vi tager også imod bestillinger.
Få en hyggelig dag, hvor I hører lidt om Silkegrønts historie, besøger butikken og showrummet og får serveret kaffe, the og kage (hvis det ønskes). I er også velkommen til at sidde og nyde solen (hvis vejret er til det) i vores hyggelige gård, hvor der er borde og bænke. 

Vi glæder os til at se Jer!

Our story
Our mission

Priser og info

Mandag-onsdag i tidsrummet 10-16 er der mulighed for som gruppe at besøge Silkegrønt. Grupperne skal være på minimum 8 personer. Det gratis at besøge Silkegrønt, men ønsker man kaffe/the og kage kan det tilkøbes for 50 kr.
Der er mulighed for at parkere med bus ved butikken.

Hvis I kunne tænke Jer at aftale et besøg, kan I kontakte os på
tlf.: 30233298 eller på mail: kontakt@silkegroent.dk

Her er en lille video

Personerne bag

Silkegrønt er ejet af ægteparret Lotte og Kim Lisbygd. I butikken til daglig arbejder Lotte og til at hjælpe sig har hun også Hanne og Margit, som begge arbejder frivilligt. Kim Lisbygd er mest med bagom virksomheden og tager sig af det økonomiske aspekt. Sandra (parrets datter) står for det digitale og markedsføringen, og hjælper en gang imellem til i butikken. Yderligere har vi Kirsten, som arbejder i flexjob hos os. Hun hjælper  med rengøring i afdelingen for Silkegården, som udlejer værelser. Børge (Margit's mand) hjælper til som pedel med praktiske opgaver. Til tider vil man kunne møde ham som "p-vagt" udenfor.  

Lotte Lisbygd

Ejer & blomsterdekoratør

Kim Lisbygd

Ejer

Sandra

Web & digital markedsføring

Hanne

Frivillig hjælper

Margit

Frivillig hjælper

Kirsten

Flexjob / rengøring

Børge

Pedel / p-vagt